Автор: admin
Публикувано на: 04.10.2010 12:10:04

Рейтинг:

Kawasaki
За да оправдаят слуховете, че на изложението INTERMOT 2010, което ще отвори врати тази седмица, ще покажат само новия си нейкид Z750R и новата гама от цветове за своите модели, от Kawasaki решиха да ни разкрият един изключително интересен байк.

Сякаш точно за зимата, японците са решили да “облекат” макси нейкида си Z1000, а резултатът е Kawasaki Z1000SX. Макар и да е получил твърде спортен вид, от компанията твърдят, че той по никакъв начин не е за сметка на комфорта и пътуването с него на дълги разстояния не е никакъв проблем.

Промените във външния вид се забелязват отдалеч. Ако погледнете отпред, ще видите доста агресивно оформени маска и светлини. Стъклото е уголемено, при това може да се фиксира в няколко позиции, окачването е регулируемо, а кормилото - повдигнато.

Опашката на Kawasaki Z1000SX също е атрактивна, като дизайнът и е доста изтънчен, а дръжките много наподобяват тези от модела ER-6. В инструменталния панел пък са съчетани аналогови и цифрови технологии, предоставящи на водача цялата информация за байка.

Резервоарът на Z1000SX е с обем 19 литра, а под него е монтиран познатият ни 1 043-кубиковия 4-цилиндров DOHC двигател от Z1000, чиято мощност е 138к.с., но е налице модифицирана изпускателна система тип 4-4-2, която е с 3.5кг. по-лека.
Галерия Kawasaki Z1000SX 2011
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg